Florida

De voorbereiding voor de vakantie naar Florida begon eigenlijk al in 2007. Toen waren we namelijk van plan om in april 2008 naar Florida af te reizen voor onze vakantie. Maar ja, toen kwam er 'ineens' een vakantie naar Canada tussendoor. Die heeft plaatsgevonden in september 2008. Daar had dus nog wel een vakantie in april 2008 bijgekund, maar ja, zoveel vakantiedagen - en centjes - zijn er nou ook weer niet beschikbaar.

Daarom is de vakantie een jaar uitgesteld naar april 2009. Eind 2008 hebben we online de vlucht naar en van Orlando geboekt en vonden we in de buurt van Orlando een geschikte villa waar we de laatste dagen van onze vakantie in kunnen verblijven. Van daaruit kunnen we nog de nodige attracties in en om Orlando bezoeken en kunnen we verder wat luieren aan het zwembad. Eind 2008 hebben we ook de huurauto geboekt. Dit is gebeurd via een duitse website, aangezien de huurprijzen daar voor dezelfde periode, voor dezelfde autoklasse aanzienlijk lager lagen dan via een nederlandse site.

De vakantie begint in Orlando. Daarvandaan zullen we in zo'n twee weken een rondje Florida maken waarbij we waarschijnlijk veelal zullen overnachten in motels. De laatste zes dagen verblijven we in de gehuurde villa in Kissimmee (iets ten zuidwesten van Orlando).

Actuele tijd

Miami

zoeken