Kissimmee

Afgelegd aantal km: 26 Gereden door: Jeroen
Gemiddelde temperatuur: 27 graden Weersgesteldheid: zonnig
Gespot wildlife: geen

We waren vrij vroeg wakker. Na een lekker ontbijtje van gebakken eieren met bacon en toast met jam hebben we de plannen en wensen voor de komende dagen doorgenomen. Daarna zijn we eerst even snel naar de Publix gegaan voor nog een paar vergeten boodschappen. Helaas hadden ze daar geen koffiecorner met internetverbinding dus zijn we op zoek gegaan naar een koffietentje. Aan de 192 vonden we Manhattan's, daar hebben we met een heerlijk bakkie de site bijgewerkt en nog wat info over mogelijke uitstapjes, zoals Kennedy Space Center en kaarten voor de Orlando Magic, bekeken. Vervolgens gingen we naar een vlooienmarkt. We zagen een uithangbord met daarop een markt met 450 kramen. Deze vonden we niet, wel één met 'maar' 250 kramen. Hier hebben we even rondgelopen maar verder niets gekocht. Toch nog even doorgereden naar die andere vlooienmarkt maar daar hadden ze eigenlijk veel van hetzelfde en ook nog een gedeelte met allerlei oude troep dus daar waren we ook gauw klaar. Wel kochten we nog een kleine tas op wieltjes. Daarna maar weer snel teruggegaan naar de villa.

Hier hebben we lekker aan (en in) het zwembad gelegen, een boek gelezen, af en toe wat lekkers gegeten en gedronken. Echt heel vervelend allemaal. Er dreven af en toe wel wat wolken over maar die zorgden er voor dat het niet continu bloedheet was.

Aan het eind van de middag werd de barbecue weer opgestookt en hebben we wederom heerlijk gegeten. Het plan was om 's avonds nog even naar old town in Kissimmee te gaan maar daar hadden we eigenlijk allebei geen fut meer voor. Dus besloten we om lekker voor de tv te hangen en o.a. CSI Miami te kijken. Morgen moeten we er bijtijds uit want dan staat het Kennedy Space Centrum op de planning. Dit ligt aan de oostkust van Florida op zo'n 85 kilometer van Kissimmee.

Related Articles

St. Augustine - Ocala

Sanford - St. Augstine

De Lier - Sanford

  reisverslagen en meer
Free Joomla! templates by Engine Templates