Afgelegd aantal km: heel veel Gevlogen door: Air Canada en BMI
Gemiddelde temperatuur: tussen 15 en 20 graden Weersgesteldheid: zonnig (Canada) en regen (Londen en Amsterdam)
Gespot wildlife: -

Kaart met het begin- en eindpunt van deze dag:

Na een goeie nacht in een echt bed (weer eens wat anders dan ‘de brievenbus’ waarin we de afgelopen weken hebben gelegen) werd er ontbeten in het White Spot restaurant bij het hotel. De pannenkoeken lagen de rest van de dag bij ondergetekende zwaar op de maag.
Na uitchecken lieten we ons door de hotel shuttlebus wegbrengen naar Gastown. Daar werd nog wat geshopt en een zonnig terras bezocht. Tegen half één was het tijd om terug te lopen naar het hotel en daarvandaan een taxi te nemen naar het vliegveld.

Bij het inchecken bleek dat we de terugreis wel de gereserveerde plaatsen zouden hebben op de vlucht naar Londen. De vlucht naar Londen vertrok op tijd (om 17:35) en de reis van zo’n 9 uur verliep voorspoedig. Waarschijnlijk ook omdat een deel van de reis slapend doorgebracht kon worden. Op Londen bleek het engels weer te zijn. Weer eens wat anders dan zon. Met een bus werden we van terminal 3 naar terminal 1 vervoerd en daar moesten we door de douanecontrole. Bij de controle bleek ineens dat een rugzak een nadere inspectie behoefde omdat ze iets verdachts zagen. Uiteindelijk bleek het te gaan om een totempaaltje dat we als souvenir hadden gekocht. Ach, gelukkig kon de douane er zelf ook om lachen.
Ook de reis van Londen naar Schiphol vertrok op tijd en verliep eveneens voorspoedig. Eenmaal op Schiphol bleek het flink te waaien met diverse buien. Ja, we waren dus echt terug in Nederland.

Hiermee eindigt dan ook het reisverslag. Iedereen die het reisverslag heeft gevolgd en (zo nu en dan) een berichtje heeft achtergelaten, hartelijk dank hiervoor. Dat was onderweg toch altijd leuk om te zien. Daardoor blijkt ook dat we het niet alleen voor ons zelf maken, maar ook andere er nog eens een plezier mee doen. Twee vliegen in een klap.

Actuele tijd

Vancouver

zoeken