Nog even en we gaan vertrekken. Vrijdag 8 september a.s gaan we volgens planning om 11:20 de lucht in. Met US Airways vliegen we dan naar Philadelphia. Daar komen we dus de Verenigde Staten binnen. We hebben dan drie uur de tijd om langs de douane te gaan, door de diverse toegangscontroles te komen en in te checken voor de binnenlandse vlucht naar Los Angeles.

Om 19:30 uur lokale tijd zullen we landen op LAX en via een shuttle-bus worden we dan hopelijk naar het alvast geboekte airport hotel gebracht.

De volgende dag - zaterdag 9 september 2006 - zullen we onze huurauto ophalen waarmee we 22 dagen door het zuidwesten van de Verenigde Staten zullen rondreizen. Een gedetailleerd uitgestippelde route hebben we niet, maar uiteraard hebben we wel gekeken waar we allemaal heen willen en daaruit is een globale reisroute gekomen (zie het kopje in het menu aan de linkerkant van deze pagina). Maar het kan zijn dat na afloop blijkt dat de route toch anders is geweest.

Ook gaat deze reis de laptop mee. Hierdoor kunnen we dagelijks een reisverslag bijhouden en kunnen we er de foto's op opslaan. Omdat uit informatie op het internet blijkt dat de meeste motelketens in Amerika wireless internet hebben zullen we ook regelmatig deze website aanvullen met reisverslagen en foto's.

Actuele tijd

Los Angeles

Menu Zuid-West USA

zoeken