Christchurch - Hobart

Kaart met het begin- en eindpunt van deze dag:

 

Na het douchen en uitchecken bij het motel zijn we naar het centrum van Christchurch gelopen en hebben een tentje opgezocht waar we konden ontbijten. Daarna nog wat rondgekeken en weer teruggegaan naar het motel om de koffers op te halen en een taxi naar het vliegveld te nemen. Daar moesten we nog even wachten voordat we konden inchecken voor de vlucht naar Melbourne. Na het inchecken natuurlijk weer even wachten voor het boarden en daarna in het vliegtuig drie en half uur wachten totdat we weer gingen landen. Op het vliegveld moesten we wachten op de koffers en gingen we op weg op in te checken voor de vlucht naar Hobart. Daar hoefde we zowaar niet te wachten.


Het vliegtuig van Pacific Blue dat ons naar Melbourne bracht

Aangezien we op een low-budget flight naar Melbourne waren gekomen hadden we geen eten gekregen aan boord. Dus hebben we op het vliegveld van Melbourne maar onze maag gevuld.


Melboure International Airport

Daarna wachten voordat we konden boarden en in het vliegtuig weer 70 minuten wachten totdat we in Hobart aankwamen. Toen uiteraard weer wachten op de koffers (die trouwens niet op een lopende band komen, maar het karretje met aanhangers rijdt gewoon de hal in en iedereen moet z'n koffer er maar vanaf plukken) en op zoek naar de taxi standplaats. In Christchurch hadden we 's middags bij een internetcafe een overnachting geboekt bij een Best Western en daar lieten we ons dan ook afzetten. Volgens internet was het een hotel dichtbij het vliegveld, maar aan de taxirit te zien leek het precies aan de andere kant van Hobart te liggen. We waren daar rond 21:30 uur maar d'r was helemaal niemand bij de receptie. Aangebeld, gebonkt, rondgekeken, opgebeld maar niets had zin. Mooi kut dus. Met een minder goed humeur maar naar een naast gelegen hotelletje gegaan en daar een kamer geboekt. Daar dit stukkie zitte tikken in een snikhete kamer en zo maar eens heerlijk gaan maffen want vandaag ondervonden dat je van wachten toch ook best moe wordt.

Klik hier voor meer foto's van deze dag.

Related Articles

Singapore

Amsterdam - Londen - Singapore

De trip

  reisverslagen en meer
Free Joomla! templates by Engine Templates