Boca Raton - Fort Pierce

Afgelegd aantal km: 201 Gereden door: Jeroen
Gemiddelde temperatuur: 29 graden Weersgesteldheid: zonnig
Gespot wildlife: Hagedissen, eekhoorn, pelikanen

Helaas weer niet veel geslapen van de maagpijn/galsteen dus rustig aan gedaan vanmorgen. De beloofde internetverbinding deed het niet dus de site kon niet worden bijgewerkt. Na het ontbijt werd er om tien uur uitgecheckt en reden we met 28 graden en een strak blauwe lucht naar het centrum van Boca Raton. Daar bekeken we het Mizner Park, een chique roze gekleurd winkelcentrum, ontworpen en vernoemd naar de ontwerper van Palm Beach en Boca Raton: Addison Mitzer. Na nog even op het strand van Boca te hebben gekeken, reden we verder via allerlei kustplaatsjes als Highland Beach en Delray Beach, wederom met de mooiste huizen, naar het noorden richting West Palm Beach.

We zijn even van de weg afgegaan om West Palm Beach te bekijken. En uiteraard stonden ook daar schitterende huizen, sommige groter dan paleizen, met enorme auto's voor de deur, privéstranden, oprijlanen enz.. Zo slecht gaat het toch nog niet in Amerika!

Ten noorden van Palm Beach hebben we een paar keer een poging gedaan om op een strandje te gaan liggen. Maar óf er lagen stenen op het strand, óf er waren alleen privéstranden, óf er was geen parkeerplaats. Eindelijk vonden we om half drie een strandje: Tiger Beach. De moed zonk al weer een beetje in onze slippers bij het zien van het bordje bij de strandopgang dat waarschuwde om schoeisel te dragen. Gelukkig bleek het een prima strandje zonder stenen te zijn. Na een duik in de zee hebben we nog een klein uurtje op het strand gelegen om vervolgens de weg te vervolgen naar de eindbestemming van vandaag: Fort Pierce. Via het couponnenboekje hadden we een La Quinta motel opgezocht waar we wilden overnachten. Volgens de coupon zou het een nieuw motel zijn en dat bleek ook wel want tommie kende het huisnummer niet. Rond half vijf kwamen we aan bij het motel. En inderdaad zag alles er even mooi en nieuw uit. Helaas lag het zwembad niet meer in de zon en dus zijn we maar gaan eten. Dit keer bij Arby's. De burger smaakte Jeroen prima, mijn sla wat minder. Dat lag niet aan de sla maar aan de niet verdwijnende maagpijn. Gelukkig kreeg ik daar later ook nog een flink bonzende hoofdpijn bij dus zijn we maar weer bijtijds gaan slapen.

Related Articles

St. Augustine - Ocala

Sanford - St. Augstine

De Lier - Sanford

  reisverslagen en meer
Free Joomla! templates by Engine Templates