Kaart met het begin- en eindpunt van deze dag:

Vanmorgen om 7:00 uur zijn we opgehaald door papa en mama Laarman en naar Schiphol gebracht. Doordat we maar heel even in de file stonden waren we daar ruim op tijd. Na het inchecken, een bakkie en een croissant, zijn we rond 10:30 aan boord gegaan. Het vliegtuig vertrok zelfs iets eerder als gepland en kwam precies op tijd, na 8,5 uur vliegen, aan in Philadelphia. Alles (Immigration, het ophalen van de koffers, en het weer inchecken) ging voorspoedig, zeiden we nog tegen elkaar…..

We moesten bij gate C31 zijn, de allermeest achterste gate. Na 20 minuten te hebben gelopen, wilden we even wat gaan drinken en eten maar toen zagen we ineens dat onze vlucht naar Los Angeles was gecanceld! Bij de Information Desk werden we omgeboekt naar een vlucht naar Las Vegas. Daar zouden we één uur hebben om vervolgens onze vlucht naar LA te halen.

Maar door een technisch probleem en door file op het vliegveld van Philadelphia vertrok het vliegtuig 45 minuten te laat. De piloot zou nog proberen om wat tijd in te halen maar de vlucht duurde ‘gewoon’ 4:50 uur en dus misten we onze aansluiting naar LA.

En weer naar een Information Desk om onze vlucht om te laten boeken. En hier zitten we dan, te wachten tot we weer verder kunnen. Omdat hier wireless internetbeschikbaar is op het vliegveld hebben we om de tijd te doden de site maar meteen voorzien van een berichtje. De verwachting is dat we na al deze omboekingen om 22:00 uur op LA aankomen (in plaats van 19:30 uur).

Actuele tijd

Los Angeles

Menu Zuid-West USA

zoeken